Om oss

Vi vill givetvis se dig hos oss både ofta och länge. Omtanke, trivsel och atmosfär är begrepp som vi vill att du skall förknippa med hotell Vänerport.  Vi tycker nämligen att service är att leva upp till gästernas önskemål. Att ta hand om dig.

Det är egentligen vad vi är här för. Vi har lagt ned stort arbete på att gästerna skall trivas i en miljö som präglas av hemkänsla. Varje rum är individuellt inrett med en smakfull gedigenhet – allt för att göra hotellvistelsen angenäm och lite utöver det vanliga.

Det som skiljer oss från andra hotell är anpassningen för dig som behöver arbeta. Små detaljer som gör rummen till en effektiv arbetsplats likaväl som en avkopplande vrå när det behövs. Vi är inte stora – det tycker inte vi att det är så viktigt. Om vi är bäst – det låter vi dig som gäst bedöma.

Idyllen runt domkyrkan, den gamla stadskärnan med hus från 1700- och 1800-tal, träbyggnader som representerar olika byggstilar och epoker – bjuder vi på. Om du sätter värde på familjär miljö och personlig service – då skall du välja Hotell Vänerport nästa gång!